Що таке баттер для тіла?

Що таке баттер для тіла?

Якщо хочеться отримати ідеально зволожену шкіру, варто звернути увагу на баттер. Цей косметичний продукт став популярним в Україні відносно недавно. За своєю консистенцією баттер нагадує щільний крем або вершкове масло. Зазвичай його виготовляють із використанням 2–4 видів твердих олій, щоб ефективно пом’якшити та зволожити шкіру.

У цій статті розглянемо докладніше, для чого потрібен баттер, які його особливості, як правильно використовувати цей засіб, а також дамо рекомендації, які баттери варто вибрати для якісного догляду за тілом.

баттер для тіла

Навіщо потрібен крем баттер для тіла

Баттер — це натуральний косметичний продукт із суміші корисних твердих олій. Засіб призначений для тривалого зволоження шкіри, надання їй м’якого, гладкого та сяючого вигляду. Завдяки щільній і насиченій текстурі баттер чудово справляється зі зволоженням навіть дуже сухої шкіри. Доглядовий продукт швидко поглинається й ефективно працює на найскладніших ділянках тіла, як-от ліктях, п’ятах та інших огрубілих місцях.

Є думка, що баттер — ідеальне рішення для догляду за тілом у холодну пору року. Це справді так, однак і влітку не варто далеко ховати баночку. У теплий період баттер допоможе відновити пересушену через надмірну засмагу шкіру. Узимку ж засіб варто використовувати для боротьби з лущенням шкіри.

Правильний баттер від перевіреного бренду прекрасно живить, повертає шкірі еластичність і шовковистість. Засіб допомагає надовго утримувати вологу та зберігати її всередині епідермісу. Це також ідеальний догляд після душу чи ванни та оновлення шкіри.

баттер для тіла

Боді баттер для тіла — в чому його особливості

Якщо ви ще жодного разу не користувалися баттером, варто дізнатися особливості та переваги цього продукту. Перш за все, варто розуміти, що баттер — це не те саме, що крем чи лосьйон для тіла, тому не варто ставити їх в один ряд.

Які особливості баттера для тіла:

  • щільна текстура — олії також можуть бути збиті, що зробить текстуру легшою, але все одно засіб не можна порівнювати з легким кремом;
  • інтенсивне зволоження та живлення шкіри будь-якого типу, особливо дуже сухої;
  • відновлення еластичності та м’якості епідермісу;
  • усунення надмірної сухості та лущення шкірного покриву;
  • пом’якшення та відчуття комфорту протягом від 24 до 48 годин після нанесення;
  • швидке вбирання без відчуття жирності та липкості.

Баттер також можна використовувати для профілактики сухості шкіри. Якщо немає помітних проблем зі шкірним покривом, не варто відмовлятися від цього продукту. Засіб робить шкіру приємною та ніжною на дотик, дарує чудовий аромат і приємні емоції від догляду за собою.

баттер для тіла

Чим Body Butter відрізняється від крему та лосьйону

Баттер не варто розглядати як те ж саме, що крем чи лосьйон для тіла. Він має значно щільнішу текстуру, яка завдяки легкій формулі швидко вбирається шкірою без відчуття жирності. Якщо шкіра дуже суха та огрубіла, більшість кремів і лосьйонів не можуть відновити її за короткий час. Водночас баттеру зробити це під силу: він діє ефективно, чудово вбирається і вже за кілька разів використання показує прекрасний результат — м’яку та зволожену шкіру.

Ще одна важлива відмінність баттера від кремів і лосьйонів — інтенсивне живлення протягом 24–48 годин. Жоден крем чи інший засіб не впливає на шкіру так довго з моменту нанесення. Баттер отримав цю особливість завдяки ключовим ефективним інгредієнтам — натуральним оліям. Саме вони несуть користь для шкіри, забезпечують приємну текстуру та дарують приємний аромат, який чудово тримається на тілі протягом дня.

баттер для тіла

Як краще використовувати баттер для тіла

Найкраще рішення — наносити баттер на очищену та суху шкіру. На деяких продуктах можна побачити пораду використовувати засіб на вологій шкірі: це залежить від того, яку формулу та склад має баттер. Перед використанням засобу краще переконатися у способі використання особисто, прочитавши інструкцію на упаковці.

Баттери Tree Hut, які доступні в інтернет-магазині Shelfie, мають дуже простий спосіб застосування. Дотримуйтеся наступних етапів, якщо виберете цей продукт:

  1. Очистіть шкіру, прийнявши душ чи ванну.
  2. Витріть тіло рушником.
  3. Наберіть невелику кількість баттера в руку.
  4. Нанесіть засіб на суху шкіру всього тіла або на окремі сухі ділянки.
  5. Втирайте баттер легкими масажними рухами до повного вбирання.

Баттер можна використовувати як на все тіло, крім голови, так і на певних окремих зонах, які потребують особливої уваги. Засіб чудово підходить для зволоження та живлення шкіри рук, ліктів, п’яток тощо. Продукт вбирається досить швидко та повністю, тому після нанесення не виникає відчуття жирності та дискомфорту. Після застосування продукту залишаються лише м’якість і легкий аромат.

баттер для тіла

Як часто можна користуватись Баттером?

Насичені компоненти у складі баттера дозволяють використовувати продукт усього раз на тиждень, щоб побачити чудовий результат на шкірі. Якщо окремі ділянки тіла потребують особливої уваги, наприклад, шкіра дуже лущиться чи загрубіла, можна наносити баттер на ці місця частіше.

Баттер особливо важливо використовувати в холодний період року, коли шкіра страждає від недостатнього зволоження, пересихає від сухого повітря у квартирі. Регулярне застосування баттера поверне шкірному покриву привабливий і здоровий вигляд. З приходом тепла можна продовжити використовувати засіб для зволоження та живлення шкіри. Активні сонячні промені негативно впливають на шкіру та пересушують її. Наслідки такого впливу допоможе усунути якісний баттер.

баттер для тіла

Найкращі Body Butter баттери для тіла Tree Hut

В інтернет-магазині Shelfie доступні до замовлення баттери відомого американського бренду Tree Hut. Баттер для тіла Tree Hut Whipped Body Butter представлений у вигляді щільного засобу з ефективним і безпечним складом. Продукт зберігається у зручній баночці. Вага — 240 г.

Баттер Tree Hut ідеально зволожує шкіру з довготривалим ефектом. Продукт робить шкірний покрив м’яким і гладким, надає йому сяяння. Завдяки легкій формулі він швидко вбирається, не залишає жирних слідів на шкірі, не бруднить одяг. У складі баттера американського виробника немає глютену, сульфатів і парабенів. Головний компонент — тверда олія ши, додаткові — екстракти фруктів і ягід.

Збиті баттери для тіла Tree Hut (США) доступні в кількох варіантах ароматів, тож кожен може знайти для себе вдалий варіант. В інтернет-магазині shelfie.com.ua можна вибрати баттери з різним складом і ароматами: Coco Colada, Vitamin C, Vanilla, Tropic Glow. Засіб наноситься на очищену та суху шкіру.

Замовляйте баттери від перевірених брендів в інтернет-магазині Shelfie, щоб насолоджуватися ніжною та привабливою шкірою незалежно від зовнішніх обставин: холоду, активного сонця, солоної води чи сухого повітря.

Ви повинні увійти щоб залишити коментар.